Monday, November 7, 2022

Igal Mihklil on oma Oinapäev/ Igal Oinal on oma Mihklipäev

 Seda vaimulikku printsiipi võib nimetada piibli järgi "Ära irvita oma vaenlase õnnetuse üle, et Vanajumal ei vihastuks ja tema saatust ei pööraks!" Õp 24:17;18 (Pro) või lihtsalt Variseri ja Tölneri printsiip. See on see asi, mida Venemaa tegi valesti, kui ta läks Ukrainasse Natse või nõidasid jahtima!!1Sm 4:4-11 Ära vii seasuselaegast sõtta, kui sa oled üks Eeli poegadest!! Sest Jumalale võib tunduda, et su vastane on kuidagi Jumalakartlikumb... (Moist Pious) ning talle ei meeldi nõiad, kes kas meelehea või silmamoondamisega, Jumalariigi seadust kõveraks moondavad. 2 Ms 22:18 (Exo) on küll tõsi et Ingli kuulutust, kui inimestel pidi heameel olema, saab Natsionaal sotsialistlikult näha, kui "valitud hõim" (Lk 2:14) sest oli üks põhjus, miks Issand Jeesus Kristus irvitas Natsi Saksamaa kohal ja eriti Adolf Hitleri kohal, kui ta esiti lubas tal saavutada kõike paadumust oma ruunikunstis ja "Musta Päikese" või Tagurpidi päikese märgi all, kuid muidu vihkas ta noid "pimedaid ja vigaseid" 2Sm 5:6 südame põhjani ning paadutas neid Vaarao kombel. 

See ei ole see põhjus, miks ma räägin sellel teemal. Ma tahan teile järjekordselt rääkida meelevallast või küsimusest, miks Jumalale meeldib Aabeli ohvriand aga mitte Kaini ohvriand. Nimelt, miks ühest inimesest saab niiöelda kristlane aga teisest pagan!! Ühest saab Preester, teisest nõid!! 

Samamoodi, nagu Jumalal on oma nõupidamised, millest ta aeg ajalt laseb kuradil või mõnel timuka või piinaja rollis kurjal vaimul, osa võtta. Nii samuti on ka pimedusel ja allilmal oma nõupidamised. Mõnikord juhtub, et jumalad on su maha jätnud, ehkki sa oled nii kõva mees, kui Kalevipoeg, et teist sinu sarnast rahva keskel ja ümberkaudu ei ole, et sa võid oma nõo ära vägistada ja tema mehe, kes on sama relvameistri poeg, maha lüia, (Isegi Saarepiiga tappis end suurest häbist maha) kes sulle mõõga valmistas ja pärast oma enda mõõga läbi jalutuks saada! Igal Mihklil on oma Oinapäev. Aga samamoodi, võivad kurjad vaimud või inglid Taevas ja lausa Jumal ise õnnistada kurje inimesi ja Alpe, kes muidu nende vastased on, ja kinkida ühele Oinale Mihkli päeva, kuigi nad juba ihuvad piiki, et pidustustel seda sama oinast veristada, nagu Natsi Saksamaaga hiljem ka juhtus!! UWU 

Ära sina ometi tee seda viga, et kui kellelgi läheb midagi hästi või halvasti, ja sina lähed siis katustele, ja hakkad midagi järele hõikuma ja haukuma. Mida sina sellest küll tead? Mida rohkem sa arvad, et Jumal on sulle midagi Kristlase või lausa Nõiana andnud, 4Ms 22:21-39 (Num) seda rohkem võid sa oma Eeslit saduldades, et paljastatud mõõgaga inglile vastu ratsutada, keda sina ei näe; ja vahest sinu eesel ei õpi mitte rääkima, ega päästa su hinge... -- Pane siis tähele ja ole vait, sest sa võid varitseda oma enese verd! 

Isegi kurjad vaimud teavad ja värisevad Jumala palge ees. Jumal võib küll nõia taevasse võtta, ehkki tema õpetus selles kohas nii vastaline on; kuid silmakirjalikku ja ebaõiglast kohtunikku, kes Tema õpetust häbenes oma südames, mitte iialgi!! Mõned inimesed saavad valgustust, õnnistuseks; teised Oinapäevaks, nagu parte nuumatakse, et nende maksast pasteeti teha. Pane siis tähele ja ole pigem kuningas Taavet, kui Hirv, kes ihkab veeojade järele. Aamen! Halleluuja! 

2 comments:

  1. https://youtu.be/wUb_O31nCvg the Death of Judas Maccabi the Egiptian Sorcerers vs Angels of Heaven

    ReplyDelete
  2. https://youtu.be/QJIGj0Tcx-Q this could be you, if you go out high and mighty fighting Nazis or witches! God might cast your Fleet of Mighty Kirovs out of the skies!!

    ReplyDelete